Strik- og hækledesigner

Jena har lavet strik- og hækledesign til Hendes Verden gennem de sidste 12 - 13 år. Det er blevet til rigtigt mange design, som hun har strikket og beregnet opskrifter til. Desuden arbejder hun med syning af bekældning i skind og stof, samt pels som tilbehør og tasker og kombinerer gerne med strik.
Jena har strikket og hæklet til film og til Det Kgl. Teater og forskellige strik firmaer. Undervisning har været en del af hendes arbejde siden hun blev færdig-uddannet på Hellerup Tekstil Akademi i 1988. Jena har undervist både på Hellerup Tekstil Akademi, Askov Højskole, Holte tekstilskole, aftenskoler og klubber i Sommerfuglen. Hun arbejder pt på at få hjemmesiden med strikkeopskrifter op og køre, så der kommer til at ske meget nyt i 2018.


Undervisning og workshops

Underviser AOF med hold i strik og hækling med start efterår 2018.
Strik hold;
Strik er en fantastisk verden at komme ind i med et væld af muligheder i form, farver og mønstre. Jeg vil lægge vægt på teknikker, som patent, striber, vævestrik, snoninger m.m. Lær at forstå en opskrift eller få hjælp til at komme i gang med at strikke. Desuden vil vi arbejde med design processen fra ide til færdig strikmodel. Medbring strikkepinde, garn, målebånd.
Hækle hold;
Få et indblik i en fantastisk verden af muligheder til beklædning, børneværelset eller køkkenet. Her vil du lærer de basale teknikker, mønstre og strukturer i forskellige materialer. Du vil lærer fx farveskrift og flotte kanter eller hvordan du sætter dine hæklede firkanter sammen med dekorative borter. Kurset henvender sig til dig, der gerne vil lærer at hækle eller til dig som er nysgerrig på hvordan valg af materialer kan ændre det færdige produkt. Forskellige hæklepinde, garn, målebånd.

Holder workshops på AOH messen feb 2018 i strik og hækling uden pinde.


Forfatter/Udgivelser

Udgivelse af strikke- og hækleopskrifter til ugeblade, samt garnfirmer.

Test

Jena Kofoed

Addresse:

København S

Firma:

Strik og Design

Telefon:

53378152

E-mail:

jena_kofoed@hotmail.com

Social Media

jenakofoed