Strikdesigner

Katrine har arbejdet som selvstændig strikdesigner siden 2009 under firmanavnet Goodlifeknitting. Hun har en sproglig baggrund, men har også erfaring fra flere ansættelser inden for garnbranchen.
I de seneste år har Katrine udgivet tre hæfter med eget strikdesign, og den fjerde kollektion er på vej. Hun har tidligere leveret design til ugeblade og garnfirmaer i både Danmark og udlandet, og desuden oversætter og redigerer hun både strikke- og hækleopskrifter. Endelig er hun en vellidt underviser på strikkefestivaler og højskoler rundt omkring.


Undervisning og workshops

Katrine elsker at eksperimentere med og undervise i strikketeknikker. Repertoiret skifter lidt, alt efter hvad hun lige beskæftiger sig mest med, men omfatter fx følgende workshops (alle inden for strik):
- Mønstre med drejede masker
- Farveforløb i fairisle
- Vævestrik
- Patentstrik

Katrine underviser gerne både på dansk, tysk, engelsk, svensk og evt. italiensk.


Foredrag

Katrine holder gerne foredrag om designprocessen i forbindelse med sine strikkollektioner. Der bliver altid taget udgangspunkt i hendes seneste udgivelse, og foredraget kan stå alene eller kombineres med en miniworkshop.


Korrektur

Katrine har i mange år redigeret og læst korrektur på både strikke- og hækleopskrifter for garnfirmaer, andre designere og forlag, herunder ugebladet Familie Journal og håndarbejdsmagasinet Maries ideer. Tager p.t. ikke nye opgaver ind. (2018)


Oversætter

Katrine har i mange år oversat både strikke- og hækleopskrifter for garnfirmaer, andre designere og forlag, herunder ugebladet Familie Journal og håndarbejdsmagasinet Maries ideer. Tager p.t. ikke nye opgaver ind. (2018)

Oversætter til/fra følgende sprog:
- fra engelsk til dansk
- fra tysk til dansk
- fra svensk til dansk
- fra norsk til dansk
- fra dansk til engelsk
- fra dansk til tysk


Forfatter

Katrine har i årenes løb leveret design til mange garnfirmaer i ind- og udland, men designer og udgiver nu i eget navn. Således har hun inden for de seneste år udgivet følgende 3 hæfter med eget strikdesign:

Refugium – strik til rolige stunder (eget forlag 2017)

Sand – strik med inspiration fra standen (eget forlag, 2016)

Nirvana – seks stykker farverig strik (eget forlag 2015)

Test

Katrine Wohllebe

Addresse:

København

Firma:

Goodlifeknitting

Website:

http://www.goodlifeknitting.dk

E-mail:

trine@goodlifeknitting.dk

Social Media

Goodlifeknitting

Social Media

goodlifeknitting

Social Media

Katrine Wohllebe