Strikdesigner

Hanne Rimmen er opvokset i Nordjylland, tæt på skov og strand, og har siden boet flere år i Sverige, hvor hun har været omgivet og stærkt inspireret at de smukke svenske håndværkstraditioner. I dag bor Hanne i det Gamle Dragør, hvor hun har sit tegne og strikkeværksted.

Hanne har en baggrund som formidler og illustrator, og netop dette er blevet grundstenen i hendes designs, der oftest tager udgangspunkt i de gamle nordiske mønstertraditioner, gerne forenet med nytænkning og geometriske linjer. At strikke historien og genfortælle den med smukke farver i masker er en evig kilde, der begejstrer og giver hende nye ideer.

Hanne arbejder som selvstændig strikdesigner, men har igennem årene designet og samarbejdet med for forskellige garnfirmaer og er bla. fast designer i designteamet hos Filcolana.dk.

Hanne bookes gerne til designopgaver.


Undervisning

Ud over at designe underviser Hanne bla. som ekstern underviser på Skals Håndarbejdshøjskole. Du vil ligeledes kunne møde hende på flere danske strikfestivaller, samt uge og weekend kurser rundt omkring i landet.
Hanne kan bookes til workshops: 1 dags, weekend og ugekurser.


Foredrag

Hanne kan bookes til foredrag


Webshop

Hanne er selvstændig strikdesigner med egne web-butik og online salgs af strikopskrifter, samt engros salg af strikkeopskrifter til garnforretninger mm.

Test

Hanne Rimmen

Adresse:

Dragør

Firma:

Hanne Rimmen

E-mail:

mail@hannerimmen.dk

Social Media www.rimmendesign.com
Social Media Hanne Rimmen
Social Media Rimmen design
Social Media hannerimmen