Strikdesigner

Mette er kvinden bag Henius Knitwear og hun designer strik med et touch af noget råt. Mette kalder sin designstil for "Rå Feminisme”. Det er strik med lækre detaljer fx perler, glitter, pailletter, fjer og forskellige effekter - og meget gerne i kombination med helt fantastiske teknikker og mønstre.

Mette designer primært strik til kvinder, men indimellem sniger der sig også et design ind til mænd, børn og tilbehør, som fx puder og bælter.

Mette driver sin virksomhed fra Bornholm, men rejser ofte rundt i Danmark (og Europa) og holder workshops og gerne i kombination med et af hendes foredrag.

Mette strikker og sælger også hendes designs på bestilling.


Undervisning og workshops

Mette driver sin virksomhed fra Bornholm, men rejser ofte rundt i Danmark (og Europa) og holder workshops og gerne i kombination med et af hendes foredrag.

I butikken på Bornholm er der forskellige events, herunder HåndarbejdSaloner og workshops med forskellige teknikker - primært de teknikker, som hun selv bruger i hendes design.


Foredrag

Mette har forskellige foredrag, blandt andre:
• Fra karriere job til iværksætter efter 50+ (foredraget kan kombineres med modeshow med
egne strikdesigns og/eller workshops)
• Feminint strik og smukke former - om design og stil
• Start din egen virksomhed

Har du et specifikt emne/tema, er du altid velkommen til at kontakte Mette for at høre mere.


Butik

Mette driver sit meget girlish’like butik på Bornholm - det er her du kan se, mærke og prøve alle hendes design. Og du kan købe strikkekits til dem alle. I butikken finder du kun de produkter, som hun selv kan stå inde for.

Du finder Henius Knitwear i hjertet af Rønne - på Store Torv 5, 3700 Rønne - Bornholm

Hvert andet år finder du Mette på Strik Bornholm - strikkefestivalen på Bornholm - her har hun en stor stand, holder workshops og meget mere.


Webshop

Du kan købe opskrifterne til Mette’s design på hendes webshop, ligesom det også er her du kan købe udvalgte strikkekits, garn og materialer. Er du på udkik efter en specifik farve til Mette’s design så kontakt gerne Mette - hun sender i hele landet.

Test

Mette Henius

Adresse:

Store Torv 5, 3700 Rønne

Firma:

Henius Knitwear

Telefon:

40604959

E-mail:

info@heniusknitwear.dk

Social Media www.heniusknitwear.com
Social Media heniusknitwear
Social Media Henius Knitwear